top of page

Eleonor & Andreas

"Att ha en koordinator med på bröllopsdagen kan för vissa låta onödigt lyxigt, men så här i efterhand kan jag säga att det är en av de bästa investeringarna vi gjorde kring bröllopet. Jag som normalt sett har ett väldigt stort kontrollbehov och också ett behov av att veta att alla gäster har det de behöver för att ha trevligt, kunde verkligen slappna av hela dagen.

Eftersom vi ville sköta planeringen själva bokade vi ett paket som innehöll två avstämningsmöten, hjälp dagen innan och så heldagskoordinering på själva dagen. En vecka innan bröllopet tog hon över all kontakt med alla leverantörer så att vi kunde släppa det.

När vi andra var och gjorde oss iordning och fotograferades så gjorde Jenny iordning vigselplats, mingelytan och det sista i lokalen så att allt var perfekt när vi och gäster anlände. Det var säkert inte lätt att ta bilder på henne eftersom hon var på språng hela tiden för att lösa diverse saker så att vi andra bara kunde vara gäst på vår fest. Jag kan verkligen rekommendera Jenny som koordinator. Proffsig, prisvärd och supertrevlig!"

Foto Alisa San Bröllopsfotograf

Helena & Oskar

”Jenny hjälpte oss att få vårt bröllop precis som vi ville ha det. I planeringen vill vi framför allt lyfta fram Jennys förmåga att sammanfoga ideér och tankar från oss båda. Under bröllopsdagen gjorde Jennys närvaro att vi verkligen kunde slappna av och njuta, samtidigt som alla som hjälpte till kände sig trygga och fick den stöttning de behövde. Självklart kan man planera och sköta allting själv, men med Jenny blir det bättre!.”

bottom of page