top of page

Floristen och Bröllopskoordinatorn Jenny Söderbring

Jag har alltid älskat blommor men det var när min bror och hans blivande fru frågade om jag kunde fixa blommorna till deras bröllop som intresset verkligen vaknade till liv. 

Jag startade Fru Söderbrings Blommor  för att kunna göra fina buketter och arrangemang, både till bröllop, fest och vardag. Jag utbildar mig till florist vid Himmelstalunds utbildningcentrum i Norrköping. 

Förutom blommor så brinner jag för att alla ska få vara gäst på sitt eget bröllop. Därför älskar jag att jobba som bröllopskoordinator där jag hjälper till att strukturera upp allt med listor och körscheman. Jag är väldigt lyhörd för era drömmar. 

För att kunna erbjuda er ännu bättre tjänster och service är jag diplomerad Bröllopskoordinator via Great Weddings Academy.

Jenny Söderbring

Sagt om Jenny

"Det kändes SÅ bra att ha Jenny dagen innan bröllopet. Jenny är grym i pressade situationer. Lugn och saklig men samtidigt inkännande och gav mig en kram när jag behövde det som mest."

 "Jenny har genomgående haft ett professionellt bemötande."

  "Jenny har en förmåga att sprida lugn i stressade situationer och är duktig på att prioritera och sprida en positiv stämning."

 "Jenny är duktig på att lyssna och fånga upp vad som är viktigt för både brud och brudgum."

bottom of page