top of page

Som Bröllopsflorist skapar jag buketter, arrangemang och bordsdekorationer efter era önskemål. Tillsammans väljer vi färgskala och stil, ni kanske vill ha någon specifik blomsort i arrangemanget eller så vill ni  använda er av närodlade blommor efter säsong. Oavsett vad ni väljer så fixar jag blommorna och skapar en fin helhet till ert speciella tillfälle. 

Självklart gör jag även enstaka buketter.

Här nedan kan ni se några bröllop som jag

har fått äran att fixa blommorna till.

Fotograf Johan Lindelöf

Oskar & Helena

"Jenny hjälpte oss att få vårt bröllop precis som vi ville ha det. I planeringen vill vi framför allt lyfta fram Jennys förmåga att sammanfoga ideér och tankar från oss båda. (Utan Jenny hade nog fler av Oskars ideér fått stå tillbaka, eftersom Helena från början hade en tydligare bild.) Under bröllopsdagen gjorde Jennys närvaro att vi verkligen kunde slappna av och njuta, samtidigt som alla som hjälpte till kände sig trygga och fick den stöttning de behövde. Självklart kan man planera och sköta allting själv, men med Jenny blir det bättre!"

Helena och Oskar

Hanna & Andreas

"Dagen var helt magisk, vi kunde inte önskat oss en finare bröllopsdag! Stort tack för hjälpen med alla blommor, det blev såå fint! "

Hanna och Andreas

Johan & Lovisa