top of page

Bröllopsleverantörer i Östergötland

Här kommer tips på bra leverantörer till ert Bröllop i Östergötland.

I Söderköping finns  Sveriges första koncept-secondhand med allt som behövs till bröllop, fest och kalas. 
Där säljer Jessica dina varor åt dig, och hjälper dig hitta det du behöver.
Kläder till brudpar och följe, balklänningar och tillbehör, för barn och vuxna. Dekorationer, porslin och glas, kalastillbehör, m.m.

Jag är glad och hedrad att få bidra till ert bröllop med Vackra Tårtor.


Varje tårta är ett hantverk, gjort från grunden, med så mycket ekologiska ingredienser som möjligt. Bakning är en av mina stora passioner & jag lägger in mitt hjärta i allt jag gör för att skapa vackra kreationer unika för er.

 

Tårtorna dekoreras med färska blommor, i färgtema på bröllopet, brudbuketten eller skräddarsys som ni önskar er drömtårta.

 

Jag finns här för er med all min kärlek & ser framemot att bidra till er dag. Varmt välkommen att kontakta mig för frågor, funderingar & för att boka era bröllopstårtor.

Brollop_fotograf_linkoping_SugarCrispPictures_22.jpg

När maten är uppäten, musiken har tystnat, vännerna har gått hem och kläderna har hängts undan i garderoben, kvar finns då det allra viktigaste som ska räcka livet ut - Kärleken & Minnena.

Min största önskan vad gäller ert bröllop, det är att ni ska få det precis så som ni vill ha det! Tillsammans kan vi skapa de bästa förutsättningarna för att bevara era finaste minnen och ögonblick.

Jag fotograferar allt ni kan tänkas vilja ha med från er stora dag. Önskemålen kan vara olika och det finns inte ett bröllop som är för litet för att föreviga! Jag vill förstå vilka ni är, vad ni är ute efter och vad ni söker som är speciellt och viktigt för just er.

Välkommen att kontakta mig för att boka in ett förutsättningslöst lära känna-möte, matchar vi så bokar vi

Välkommen till oss för att hitta din brudklänning! Vi är Sveriges största aktör inom hållbart brudmode och vi är de första i sitt slag som erbjuder moderna bröllopsklänningar second hand, och även en del nya klänningar från noga utvalda leverantörer. I vårt showroom i Linköping kan du botanisera bland ca 150 klänningar i en lyxig och varm miljö. Boka en kostnadsfri provning, ta med dina vänner och skapa härliga minnen med oss!

Skärmavbild 2022-09-16 kl. 08.13.59.png

Vi finns här för er när ni vill ha en minnesvärd bröllopsdans. Slå gästerna med häpnad med en snygg dans till favoritmusiken.

 

Feet for passion heter vi och bakom står Alexander och Linda som tillsammans har ca 24 års erfarenhet av dans. Framförallt har vi kunskap inom dansstilen Modern Fox som är en populär, snygg och modemedveten pardans som dansas runt om på landets folkparker till all sorts musik. I flera år har vi arrangerat stora danskvällar och många danskurser runt om i landet och medverkar bland annat som dansinstruktörer på Svenska Foxveckan.

 

Nu vill vi lära er att dansa för att leva upp till er stolthet och gästernas förväntningar om den speciella bröllopsdansen. Oavsett tidigare danskunskap hjälper vi till att hitta glädjen i att dansa både med passion eller action, allt efter vilka ni är som personer och vilken musik ni väljer. Tillsammans lägger vi upp glädjefyllda privatkurser som snabbt utvecklar er utifrån era önskemål.

Vintergatan Frimis

I vår eventvåning Vintergatan kan alla former av möten och event hållas. I denna magiska miljö med egen bar och terrass är allt möjligt. Med utsikt över hela Linköping är det här det perfekta stället för ert bröllop. Vintergatan har plats för upp till 300 personer.

 

På hotellet finns mysiga rum för alla era gäster  Ni kan också koppla av i vår relaxavdelning eller svettas bort en stund i gymmet. 

Vill ni ha ett minne för livet av er stora dag? En bröllopsvideo är ett fantastiskt sätt att föreviga era kärleksfulla ögonblick och återuppleva dem om och om igen.

 

Att ha ett professionellt team på plats på bröllopsdagen ger er och era gäster möjligheten att koppla av och njuta av dagen, med vetskapen om att allt viktigt kommer att dokumenteras på film.

 

Vi tar hand om allt från att planera filmningen till att redigera den slutliga produkten, så att ni kan slappna av och njuta av er dag.

Kontakta oss idag för att boka oss och få en film som ni kommer att uppskatta för alltid.

Fotograf Jenny Bennheden Carpvik.jpg

När jag fotar bröllop utgår jag från tre ord som genomsyrar mitt arbete; NÄRA, ÄKTA OCH AVSLAPPNAT.
Jag har en förkärlek för "naturliga" och jordnära bröllop och fotograferingar där känslorna och kärleken spelar större roll än färgen på vigselprogrammet, där det inte gör något om mascaran rinner för att tårarna sprutar av glädje!
Jag vill att porträttfotograferingen blir en härlig del av bröllopsdagen, den stund då ni kan njuta lite extra av att vara i varandras armar!  
Många som ska fotas brukar säga att de är obekväma framför kameran, men jag kommer att göra mitt allra bästa för att ni ska kunna slappna av. Det är inte meningen att ni ska fokusera på mig eller min kamera, ni ska bara slappna av, fokusera på varandra, ha roligt tillsammans och njuta av en av de största dagarna i ert liv, det är det enda ni behöver göra!

Bröllopshuset.png

På Bröllopshuset hittar du kläderna för ditt bröllop. Vi säljer brudklänningar, balklänningar, festklänningar och givetvis allt en herre kan behöva såsom frack, smoking, kostym och Jaquette. Vi har även kläder för barn t.ex näbbklänningar och barnkostymer.

Alla eventuella sömnadsändringar ingår i priset på alla kläder.

Vill ni ha hjälp med att kontakta och boka leverantörer så hjälper jag er gärna med det. 

bottom of page